Vasárnapi hazugságok Fidesz módra

2017.04.23 22:06
 

Halász János Fidesz-frakciószóvivő nem fogta vissza magát a sajtótájékoztatóján. Elmondta, hogy a civil szervezetek viselkedése "kétszínű", "hazug", és "nemzeti szuverenitási és nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet", hogy megtagadták a Magyar Hírlap közérdekű adatigénylését.

 
 
 
 
 
 
A TASZ, a Transparency, Magyar Helsinki Bizottság nem közpénzből dolgozik, ezért közérdekű adatigénylésre sem kötelesek válaszolni. A lap azt akarta megtudni, "kik dolgoznak ezeknél a szervezeteknél, kik a tanácsadóik, kik a vezetőség tagjai, mennyi pénzt fizetnek ki nekik bérként, tiszteletdíjként, vagy költségtérítésként".

Halász szerint "Soros-szervezetek magukat egyáltalán nem szeretnék átláthatóvá tenni", "ahogy a migránsokra, úgy magukra nézve sem tartják kötelezőnek a magyar törvényeket".

"Ezek a szervezetek akkora pénzügyi forrással rendelkeznek, amivel még a magyar emberek által demokratikusan megválasztott pártok sem", mondta a Fidesz frakciószóvivője, majd megemlítette, hogy a tüntetések jelzik, milyen működő demokrácia van nálunk, szemeket sem lő ki a rendőrség, mint azt, ugye, 2006-ban tette -írja a hvg.hu
Forrás: HVG - Sztárklikk