Semjén lassan teljesen megőrül

2015.07.31 01:13
 

Bármilyen nehéz is elképzelni, de Semjén Zsoltnak, Magyarország miniszterelnök-helyettesének, a KDNP elnökének még mindig mindenről a kommunisták jutnak az eszébe. Most éppen egy kiépített erdei ösvény átadásán hódolt a kommunistázás gyönyörének.

 
Történt ugyanis, hogy a budai Szent Ferenc kórház egy erdei tanösvénnyel bővült, így szívbetegek kellemes erdei környezetben sétálhatnak, ami nagyban elősegítheti gyógyulásukat. Az ösvény hivatalos átadóján megjelenő Semjén Zsolt beszédében kitért arra, hogy mekkora kárt okoztak a kommunisták a magyar egészségügynek, amikor kiszorították belőle az egyházat. Majd a szalag átvágása után elszavalták a Miatyánkot.

Az esethez nehéz bármit hozzáfűzni. Elképzelni sem lehet, hogy Semjént mi vezette erre, hiszen éppen 25 évvel vagyunk a rendszerváltás után, és az államszocializmus vezetői évtizedek óta kikerültek a hatalomból. Legfeljebb Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás tűnik fel időről-időre a Fidesz rendezvényein.

A miniszterelnök-helyettes mondatait talán a mélyről jövő gyűlölet indokolhatta, ami egyébként nehezen egyeztethető össze a keresztény szellemiséggel. Esetleg egyszerűen csak a népszerűség utáni vágy vezette, mint a mérhetetlen támogatottságú párt elnökét? Ebben az esetben rossz hírünk van a pártelnök úr számára, mert a kommunistázás a szavazatszerzéshez egészen biztosan kevés lesz.
Forrás: Sztárklikk