Németh Szilárd szerint a 444 munkatársa ügynök

2017.05.06 18:48

Németh Szilárd megtartotta szombati szokásos sajtótájékoztatóját. Hosszú percekig úgy tűnt, semmi lényegeset nem mond, ám egyszer csak egy újságírói kérdésre olyat válaszolt, hogy leesett az állunk.

Németh a válaszában kétségtelenül a 444 újságírójára gondolt. Tehát azért lökdösnek ki 2017-ben Magyarországon egy nyilvános fórumról egy újságírót, aki ráadásul nő, mert úgy gondolják, hogy nem valódi újságíró és ügynöki tevékenységet folytat.

A kormánypárti politikus azt mondta, a nyilvánosság pártján áll a nemzeti konzultációs fórumok esetében, amelyekről ezért szerinte jó, ha beszámol a sajtó.

"Viszont a Soros által fenntartott médiabirodalom embereit, ugyanúgy mint a Soros által fenntartott álcivileket sem tartom civileknek, úgy nem tartom őket valódi újságíróknak" - tette hozzá, megjegyezve, "inkább provokálni szoktak és ügynöki tevékenységet folytatnak".

Mint ismert, tegnap megrángatta a 444.hu tudósítóját, majd elvette a telefonját az újbudai önkormányzat fideszes kabinetvezető-helyettese a párt XI. kerületi nyilvános fórumán.