Nagyvezírünk a csúti g. törpe szellentései

2015.07.20 15:10

„A valaha volt legjobb kormány akarunk lenni minden magyar embernek" – A valaha volt legnagyobb tolvajbanda vagytok - nem csak magyar, de európai viszonylatban is. De egyszer minden inga visszaleng. Egyszer fogtok bukni, de akkor nagyon...

 „Nem fogadhatjuk el, hogy azért támadjanak embereket, mert azok sikeresek. Amint az ország életében megjelennek az eredmények, az irigység felüti fejét” – Szégyellje magát minden keményen dolgozó kisember, aki irigyli a Lázár Bendegúz nevére íratott budai villát, Szijjártó 160 milliós dunakeszi giccspalotáját, az Andy Vajna, Mészáros Lőrinc meg a Tiborcz-fiú zsebébe lapátolt milliárdokat! Tessék szépen visszamenni a gyártószalaghoz és nem a sikeres embereket irigyelni! Nincs itt semmi látnivaló!

„Nekünk, magyaroknak a NATO és az EU a családunk. Nem válunk!" – Pár hónapja Kazahsztánban még azt bírtad mondani a száddal: „a származásunk alapján mégiscsak idegenek vagyunk ott, ha Brüsszelbe utazunk. Ott ugyanis nincsenek rokonaink. Ám, ha idejövünk, Kazahsztánban vannak rokonaink." Mást mondasz a páros heteken és mást a páratlanokon. Aki fázik, arra meleget lehelsz, akinek melege van, arra hideget fújsz. „Az elmúlt évek munkája után most jött el az ideje, hogy megvalósítsák a polgári berendezkedést” – Maga G. Fodor Gábor, a milliárdokkal kitömött tanácsadód kotyogta ki egy őszintébb pillanatában, hogy a polgári Magyarország csak egy jól csengő szlogen ("politikai termék") volt, amivel a pillanatot akartátok uralni. Az is röhej, hogy polgári Magyarországról beszéltek, miközben az alattvalói attitűdökre és a kegyencrendszerre építitek az uralmatokat.

 „Aki hozzányúl a mostani adórendszerhez, az sikertelenné teszi a gazdaságot, ezért ezt az adórendszert meg kell védeni” – Ugye arról az egykulcsos adóról beszélünk, amely még a kormányközeli Századvég szerint is 440 milliárd forintos lyukat vág a költségvetésben. Ennyit hagy az Orbán-kormány a legtehetősebbeknél évente. Az egykulcsos adó nem pörgette fel a gazdaságot, viszont négymillió szegényt eredményezett, közülük több mint egymillióan munkával keresnek kevesebbet, mint a létminimum. A műtét sikerült, a beteg meghalt.

 „Nem az erő a legfontosabb mostantól, hanem a FIGYELEM. Figyelem az emberekre, a mindennapi problémákra” – Köszi, de nem arra figyelünk, amit mondasz, hanem arra, amit teszel. A 35%-os gyermekszegénységi rátánkkal már Romániát is alulmúljuk: egész Európában csak Bulgáriában rosszabb a helyzet. A pótolhatatlan munkát végző ápolónők, szociális munkások havi 70-80 ezer nettóért güriznek. Ilyenek azok a mindennapi problémák, amikre NEM figyelsz.

"Senki sem élhet vissza a hatalmával és nem állhat a törvények fölött” – Mondod ezt, majd bemész a minisztériumba és eldöntöd, ki fog nyerni a következő középítkezési pályázaton. 15 éve még az volt a mondás: "Ne mi nyerjük a legtöbbet!", 2010 óta viszont kizárólag a te rokonaid, haverjaid és strómanjaid nyernek minden állami pénzt.