Kovács: A kötelező irodalom részévé kellene tenni Bayer Zsolt cikkeit

2017.04.19 14:23

 

Kovács: A kötelező irodalom részévé kellene tenni Bayer Zsolt cikkeit

A CÖF felhívta a hívei figyelmét arra, hogy ne dőljenek be a Kétfarkú Kutya Párt által meghirdetett békemenetnek. Kovács Gergely erre az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Rónai Egonnak elmondta: ők is kiadtak egy közleményt, amiben a CÖF közleményét cáfolták.

Most már igazán szükség van egy békemenetre, itt az elmúlt hetek tüntetései arra mutattak rá, alapvetően jó az irány, de nem elég bátor. Nem elég határozott az a folyamat, hogy a kórházakat átalakítják stadionokká - mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egonnak Kovács Gergely. A viccpárt elnöke szerint a kulturális téren még sok az elmaradás, mert például Bayer Zsolt cikkei nem olvashatóak a kötelező irodalomban.

Arról is beszélt a stand up komikus pártelnök, hogy hetvenezer buszt küldenek Lengyelországba annak érdekében, hogy onnan lengyeleket hozzanak. A beszélgetésben elhangzott, hogy a Kétfarkú Kutya Párt is kiadott egy közleményt, amelyben a Civil Összefogás Fórum közleményére reagáltak. A CÖF ugyanis felhívta a hívei figyelmét, hogy de dőljenek be a Kétfarkú Kutyapárt által meghirdetett békemenetnek. Kovács Gergely erre elmondta: Mi is kiadtunk egy közleményt, amiben a CÖF közleményét cáfoltuk, mert ez lesz az igazi békemenet. Most szombaton kettőkor az Oktogonon várják a tüntetőket. A pártelnök szerint azért ott, mert a liberális hancúrozók megszentségtelenítették ezt a helyet, és minden magyar elemi érdeke, hogy tiltakozzon rendbontól ellen.

Minket a Fidesz iránti szeretet köt össze – emelte ki Kovács Gergely. Megragadta az alkalmat, hogy arról is beszéljen: még mindig rengeteg probléma van, például működnek civil szervezetek, nem volt elégséges a hadjárat ellenük. Minket a külföldről fizetett drogos, liberális csürhe háborított fel, amelyik feldúlja a várost.

Gulyás Marci is mondta, hogy jön, említette meg Kovács Gergely, de remélem, senki nem dobálja meg, "leplezte le" magát a Kétfarkú Kutya Párt elnöke.

atv.hu

 

Most már igazán szükség van egy békemenetre, itt az elmúlt hetek tüntetései arra mutattak rá, alapvetően jó az irány, de nem elég bátor. Nem elég határozott az a folyamat, hogy a kórházakat átalakítják stadionokká - mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Rónai Egonnak Kovács Gergely. A viccpárt elnöke szerint a kulturális téren még sok az elmaradás, mert például Bayer Zsolt cikkei nem olvashatóak a kötelező irodalomban.Arról is beszélt a stand up komikus pártelnök, hogy hetvenezer buszt küldenek Lengyelországba annak érdekében, hogy onnan lengyeleket hozzanak. A beszélgetésben elhangzott, hogy a Kétfarkú Kutya Párt is kiadott egy közleményt, amelyben a Civil Összefogás Fórum közleményére reagáltak. A CÖF ugyanis felhívta a hívei figyelmét, hogy de dőljenek be a Kétfarkú Kutyapárt által meghirdetett békemenetnek. Kovács Gergely erre elmondta: Mi is kiadtunk egy közleményt, amiben a CÖF közleményét cáfoltuk, mert ez lesz az igazi békemenet. Most szombaton kettőkor az Oktogonon várják a tüntetőket. A pártelnök szerint azért ott, mert a liberális hancúrozók megszentségtelenítették ezt a helyet, és minden magyar elemi érdeke, hogy tiltakozzon rendbontól ellen.

 

atv.hu