KOJMÁNYZATI JEKLÁM

2015.08.19 06:56

A magyaj jefojmok működnek! Amióta egy bajátom ajánlásája a kojmányzati napjafojgó ojszágmegvédő idegengyűlölet pluszt szedem, azóta éjzem: egyje jobb nekünk magyajoknak.A magyaj jefojmok működnek! Amióta egy bajátom ajánlásája a kojmányzati napjafojgó ojszágmegvédő idegengyűlölet pluszt szedem, azóta éjzem: egyje jobb nekünk magyajoknak.

jeklam

Például a magyaj-szejb hatáj Csongjád megyei szakaszán, Ásotthalomtól Kübekházáig a tejveknek megfelelően elkészült a gyojstelepítésű djótakadály, és a hatájzáj máj hétfő óta folyamatosan sok najancsot tejem. A djótakadályon két kilométejenként személykapukat építettek be, hogy mind a két oldalon eléjhető legyen a sok gyümölcs, így jut bőven a menekülteknek és a kejítést őjző hatájjendőjöknek is.

 

A magyaj jefojmok így működnek!

A gyojstelepítésű djótakadállyal pájhuzamosan megkezdődött mögötte a hájom métej magas kejítés építése is. Ajjól majd még több najancsot lehet szüjetelni.

Ez is mutatja, hogy a magyaj jefojmok működnek!

Hát, én csak annyit tudok mondani, hogy a kojmányzati napjafojgó ojszágmegvédő idegengyűlölet plusznak köszöhetően most közmunkában én is najancsot szüjetelek, és így megőjizhetem még a mozgékonyságomat, ízületeim jugalmasságát is. Mindenkinek, aki hasonló pjobjémákkal küszködik, ajánlom: pjóbálja ki, mejt megéji a kojmányzati napjafojgó ojszágmegvédő idegengyűlölet pluszt szedni!

A magyaj jefojmok működnek!

(végépé)