Igazi tőről metszett fideSS-s!

2015.07.20 14:10

"Megalkuvó szemétláda vagyok!" - részeg ember húszezresét vágta zsebre Deutsch Tamás utódja

2015. július 19. 15:02 Első Kézből

 

Ilyen ország nincs még egy: saját korruptságával henceg az interneten a paralimpiai bizottság új elnöke!

Miután Gömöri Zsolt belebukott pénzügyi botrányaiba, sokan remélték, hogy végre egy tisztességes utód követheti őt a Magyar Paralimpiai Bizottság élén.

Deutsch Tamás ideiglenes elnöksége viccnek kicsit durva volt, ám a jelek szerint utódja, Szabó László sem az erkölcs és a gerincesség mintaszobra.

Szabó egyébként korábban Deutsch Tamás államtitkára, majd a közmédia kommunikációs igazgatója volt, emellett DJ-zett is: igazi polihisztorral van tehát dolgunk.

 

 

Valódi jelleméről sokat elárul az a blogbejegyzése, amelyet most a Nyugati Fény megtalált.

Szabó ebben elmesél egy történetet, amely szerint épp a Balaton Soundon DJ-zett, ahol egy "kövér rocker" visszatérően arra kérlelte, hogy AC/DC-t játsszon. Szabó visszautasította a kérést, mondván egy elektronikus zenei fesztiválon vannak.

Szabó elmondása szerint amikor harmadszor is odalépett hozzá, a rocker azt a kérdést szegezte neki: "Figyelj, mit kérsz egy AC/DC-ért, kokaint vagy pénzt?"

Innentől pedig szó szerint idéznénk a paralimpiai bizottság elnökét: "Annyira megüt a kérdés, hogy úgy tűnik, mintha valóban elgondolkoznék a válaszon. Megalkuvó szemétláda vagyok, belenézek a szemébe, pénzt. Húszezrest simít a pultra, felemelt hüvelykujjal sétál el. Szemem sem rebben, úgy keverek át a You Shook Me All Night Long-ra."

És ez az ember fogja a jövőben a parasportolók minden pénzét kezelni...

 

Szabó László ominózus blogbejegyzése itt található. Ha esetleg időközben törölné, elmentettük a képernyőképet róla: