Civil Konzultáció

2017.04.04 10:24

Civil Konzultáció - Aki egyetért, ezeket a kérdéseket tegye a borítékba, és ezt küldje vissza!
Önnek is elege van abból, hogy a kormány százmilliókat költ arra, hogy az ú.n. “Nemzeti konzultáció” keretében, hamis kérdésekkel próbálja megtéveszteni a magyar állampolgárokat?
Ön is tisztában van azzal, hogy ezek a kérdések csak arra szolgálnak, hogy a Fidesz a saját, korrupt politikai céljait igazolja velük, hogy folytathassa a magyar adófizetők és az EU források lenyúlását, a saját hatalmának bebetonozását? Ha igen, akkor csatlakozzon az igazi nemzeti konzultációhoz! Gondolja át, hogy az alábbi kérdések közül melyeket szeretné Ön feltenni Orbán Viktornak! Ha van más kérdése, ne habozzon nekünk levélben megírni!

1. Miért ellenzi a kormány a népszavazás kiírását a paksi atomerőmű bővítéséről
2. Miért költ többet a kormány a stadionok építésére és fenntartására, mint az egészségügy fejlesztésére?

3. Ön normálisnak tartja, hogy Andy Vajna 3 milliárd forintos adókedvezményt kap, amikor Magyarországon százezrek tengődnek a létminimum alatti összegekből?

4. Mikor fog tételesen elszámolni a saját és családtagjai tényleges vagyonával, annak eredetével?

5. Mikor fognak végre vizsgálatot indítani a kormány azon tagjai ellen, akikkel kapcsolatban alapos gyanú merült fel, hogy vagyonuk nagy részét korrupció révén szerezték?

6. Mit szándékozik tenni, ha pártja elveszti a választásokat 2018-ban?

7. Jogosnak tartja, hogy a kormány a magyar adófizetők pénzéből, külföldi futball csapatokat, egyházi szervezeteket támogat a magyar állampolgárságú fogyatékkal élők, betegek és mélyszegénységben élők sorsának javítása helyett?

8. Beismeri a kormány, hogy átverte az állampolgárokat, amikor a magán nyugdíjpénztári vagyon lenyúlásakor megígérte az egyéni nyugdíjszámlák bevezetését?

9. Mikor fogják bevonni a tantervek kidolgozásába a pedagógusok képviselőit?

10. Igazságosnak tartja, hogy a magyar kormány milliárdokat költ olyan propagandára, ami hamis képet fest az országról, miközben a Fidesz kormányra jutása óta fokozódott Magyarország lemaradása a nemzetközi felmérések szerint?

11. Miért huny szemet a kormánybarát vállalkozók táj- és természetromboló tevékenysége felett?

12. A Fidesz kormány mikor fogja végre támogatni a világszerte elterjedő, megújuló energiaforrásokat?

13. A versenyképesség helyett mikor kezdi végre támogatni a kormány a helyi gazdaság fejlődését?

+1 Mikor adja vissza a kormány az önkormányzatoknak az autonómiát?