" Viktor nem engedi meg! "

2016.05.18 09:15

MP:. Ez van skacok. Mi akartuk, mi teremtettük meg, mi engedjük...Ez van.

Gondolom, többen halottatok az esetről, hogy lehallgatta a rendőrség a Blikk újságírójának telefonját. No meg egy rendőrét is.
Kiderült, hogy a gyanú jogos volt, de ennél több nem is fog kiderülni, mert 10 évre titkosították az egész ügyet.
A tegnap nap eseménye, hogy a kdnp nagyszerű politikusa (vicceltem), rubovszky gyuri kamerák és mikrofonok között azt bírta mondani, hogy jövőre nem fogják megválasztani bologató jánost, mert a csúti gonosz kis gnóm mussolini nem engedi meg. Ebben nem az a nagyon súlyos, hogy rubovszky úr(két r-rel, mint a szarr) úgy hitte: túl nagy a zaj, a mikorfonok nem tudják kiszűrni a hangját. Az az elképesztő, hogy ilyen létezik ebben a fájdalmasan lepusztult, nyomorult országban. viktor nem engedi meg. Szerintem ennél szörnyűbb mondat nincsen és jobban nem is lehet jellemezni ezt a személyiségzavar-kultuszt, ami a kormányt jellemzi.
Miután hazánkat tegnap támadások sora érte és szijjártó csirkefej péter keményen kiállt a vártára, mára is maradt neki kiállásra okot adó megszólalás, hirtelen kiderült, hogy rendes népség vagyunk mi, mégis.
Csak annyira szemérmesek vagyunk, hogy nem szeretnénk, ha mások is értesülnének a jóságunkról, ezért csak véletlen elszólások alapján lehet beazonosítani a nagy szívünket.
Miután befogadtunk régebben soktízezer menekültet, akikről egyedül csak a beteg csúti geci tud azóta is, most meg kiderült, hogy kurd harcosokat ápolunk évek óta. 
Ezektől függetlenül, vagy függve, de csapataink harcban állnak, mert nem lankadhat soha a figyelmünk! Ennek jegyében széles gábó rémhírterjesztőipari szakember saját lapjában kötelékben támadnak a világhírű honvédők, úgymint bayer zsóti és máté thürmer gyula. Mindketten Bill Clintont küldik el a francba. Szegény Clinton. Szerintem azóta régen megbánta a kijelentéseit és rettegve bebújt a sarokba.