Congratulations! Megdolgoztunk érte.

2015.08.03 09:19

Vajna egy mikulás, de afféle aki magának hoz ajándékot. Kaszinók ,stadionok és ki tudja még mi megy a háttérben politika közeli körökben....

3,2 milliárdos osztalékkal gazdagodott Vajna!

 
 
 
Andy Vajna legfontosabb céges érdekeltségeinek 2014-es beszámolói szerint a filmipari kormánybiztosként is dolgozó üzletember tavaly több mint 3,2 milliárdos osztalékkal gazdagodott – tudta meg a Figyelő. A lap szerint az Állam 7 milliárdos tiszta profit lehetőségét adta Vajna kezébe a fővárosi kaszinókoncessziókkal.

Vajnának a fővárosi Las Vegas Casinót működtető cége tavaly 7,7 milliárdos árbevételt és közel 3,1 milliárdos adózott eredményt ért el, amelyet az utolsó forintig kivett osztalékként.

Ezen felül a szintén a kaszinóhoz kötődő cége, a Bár-Co Vendéglátóipari Kft., melyből 483 milliós forgalom, 101 milliós profit mellett az eredménytartalékot is igénybe véve 168 millió forintosztalékot vettek ki.

Andy Vajna mind az öt budapesti kaszinókoncessziót megkapta, amivel a Figyelő számításai szerint az állam 7 milliárdos tiszta profit lehetőségét adta Vajna kezébe.

Forrás: 168ora.hu/